Четверг, 02.05.2024, 08:43
ДК-81
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2012 » Май » 15 » Роботи на зразок. Порядок захисту
17:25
Роботи на зразок. Порядок захисту
Сьогодні спілкувався з Олександром Миколайовичем. Коротко передам основні моменти.
http://dk81.at.ua/load/roboti_na_zrazok/2-1-0-264
У архіві містяться титульний аркуш і ТЗ, які скинув Олександр Миколайович. ТЗ йому не дуже подобається, тому я сходив потім на кафедру, сфотографував декілька робіт спеціалістів - з них і компілюйте. Є промахи, тому думайте самі, як краще зробити. А у титульний аркуш Олександр Миколайович сам вніс багато виправлень, які стосуються основних моментів. Дещо залишив на нашу роботу, що я й перерахую.
Якщо у вас є консультант, вписуйте до консультантів. Це може бути конструктивно-технологічна, програмна частина тощо.
Пункт №4 - перелік питань, які мають бути розглянуті у проекті. Це потрібно обов'язково заповнювати. Переважно тут перераховуються назви розділів/підрозділів, щоб було зрозуміло, що саме ви вирішували.
Перелік графічного матеріалу - ясно. Якщо на плакаті є алгоритм роботи, або щось подібне, теж вказується.
Дата видачі завдання - дата наказу (як було вказано новиною раніше - 586-с від 01.03.2012р.). Звідси береться відлік виконання проекту, складення календарного плану тощо.
До речі, все ж таки дипломний ПРОЕКТ, а не робота. Або атестаційна робота.
У календарному плані керівник повинен повписувати "виконано" у кожен пункт.

Вступні іспити на 5 курс будуть після захисту - наприкінці травня, на початку червня. Бюджетних місць порівну - 13 магістрів, 13 спеціалістів. Приблизно з 11 серпня складатимуть вступні іспити сторонні абітурієнти. Якщо хтось бажатиме на контракт на магістратуру, має бути нормальний бал, і питань не буде. Детальніше не знаю.

Стосовно захисту. У комісії буде Антонюк та Лескін. Голова комісії, наскільки я зрозумів - ерудований чоловік з підприємства. Точно не знаю, хто він. Можливо, буде протягом всього захисту, а, може, тільки розпочне, побуде годину. Захист відкритий, тому може приходити хто завгодно з викладачів, і ми можемо сидіти тихо на задніх партах. На кожного студента приблизно 20 хвилин для всього. Захист будується на зразок:
Тема, актуальність (описано у вступі). Зробили так і так, придумали ось так. Далі звертатись до плакатів - про схему, технології були проаналізовані, використані. Плата, складальне креслення. Клас точності. Конструктивно-технологічний розрахунок. Надійність, тепловий розрахунок. Не зациклювати комісію фразами а-ля "провели розрахунок, підтвердили працездатність". Орудувати числами і конкретними досягненнями. Висновки. Питання комісії, відповіді студента. Далі роль студента пасивна. Секретар ДЕК зачитує рецензію та відгук до проекту. Запрошується наступний студент, швидко змінюють графічний матеріал на дошці.
Просмотров: 477 | Добавил: Vadim | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz